Din sikkerhed

Persondatapolitik for Soobers GulvafsLibning

GDPR

persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi hos Soobers Gulvafslibning, håndterer dine personlige oplysninger, når du køber produkter eller ydelser hos os.

Behandling af personlige oplysninger
I forbindelse med etablering af et kundeforhold hos os indsamler og opbevarer vi følgendepersonlige oplysninger om dig:
● Navn
● E-mailadresse
● Adresse
● Telefonnummer

Selvom vi ofte leverer produkter eller ydelser til virksomheder, der ikke som sådan er datasubjekter, modtager vi i forbindelse hermed oplysninger, som kan identificere fysiske personer, herunder f.eks. arbejdsmailadresse eller arbejdstelefonnummer. Disse oplysninger behandles på lige fod med oplysninger, som vi modtager fra privatpersoner.

Vi behandler ovennævnte personlige oplysninger for at kunne levere de ønskede produkter og ydelser til dig eller den virksomhed, som du repræsenterer. Det er således nødvendigt for os at behandle dine personlige oplysninger, for at kunne opfylde disse aftaler om levering af produkter eller ydelser.

Vi behandler herudover dine personlige oplysninger for at kunne overholde vores skatte- og bogføringsmæssige forpligtelser i henhold til gældende lovgivning.

Behandling af personlige oplysninger til brug for markedsføring
Såfremt du har givet samtykke til, at der sker behandling af dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, kan du altid trække dit samtykke tilbage.

Dette kan du gøre ved at kontakte os på info@soobersgulvafslibning.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsmails og tilbud. Du kan også afmelde nyhedsmails ved at klikke på et link i den pågældende nyhedsmail. Vi vil herefter enten slette dine personlige oplysninger hurtigst muligt eller notere, at dine personlige oplysninger ikke længere må anvendes til de pågældende markedsføringsmæssige formål.

Sikkerhedsforanstaltninger, deling og sletning
Uanset om vi behandler dine personlige oplysninger med henblik på opfyldelsen af en aftale eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine personlige oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Personlige oplysninger slettes altid senest 5 år efter afslutningen af de pågældende kundeforhold.

Vi deler dine personlige oplysninger med en række forskellige tredjeparter, som hjælper os med at levere produkter og ydelser til dig. Dette kan f.eks. være leverandører af IT-systemer m.v. Vi deler alene personlige oplysninger, når dette er nødvendigt og vi indgår databehandleraftaler med sådanne leverandører. Vi overfører ikke dine personlige oplysninger til tredjelande.

Dine rettigheder
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi behandler om dig. Dette kan ske ved henvendelse til e-mail: info@soobersgulvafslibning.dk.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, således at vi alene behandler korrekte personlige oplysninger om dig (berigtigelse). Du har herudover ret til at få udleveret de oplysninger, vi behandler om dig, i et almindeligt læsbart format (dataportabilitet). Såfremt du ønsker at påberåbe dig din ret til berigtigelse eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personlige oplysninger, eller ønsker du, at vi skal begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mail adresse til brug for markedsføringsmæssige formål tilbage, kan dette til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Klage
Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28, 5. sal, 1300 København. Datatilsynet kan ligeledes kontaktes på telefon 33 19 32 00 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Ændring af denne persondatapolitik
Vi kan få behov for at ændre denne persondatapolitik. Hvis det er muligt og hvis vi foretager betydelige ændringer, underetter vi dig herom via e-mail. Vi opfordrer dig dog til løbende at gennemlæse denne persondatapolitik for således at holde dig orienteret om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Denne persondatapolitik er senest opdateret den 21. november 2019.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud!

Du kan altid få et uforpligtende tilbud hos Soobers Gulvafslibning
– Kontakt os allerede i dag og få et hurtigt svar.

Referencer

Som at få nyt gulv

Trægulve slides over årene, og sådan er det. På et tidspunkt bliver de ridsede og slidte trægulve for meget, og mange frygter en udgift til nyt gulv. Det er der ingen grund til!

GLADE KUNDER

Det siger vores kunder

Professionel behandling igennem hele forløbet.
Detaljeret tilbud, højt serviceniveau, veludført arbejde og gode priser.
Kan kun give de varmeste anbefalinger.

Helt klart en anbefaling herfra! Vi har fået det flotteste gulv og den bedste service

Et absolut anbefalelsesværdigt firma, hurtigt svar på forespørgsel og opfølgning og ikke mindst kompetent service. Vil til enhver tid anbefale jer

Flot håndværk og god service kan kun anbefale firmaet. Jens er dygtigt til sit job og servicemindet.

Super service og vejledning i forbindelse med afslapning af terrasse. Og et fantastisk flot slutprodukt!

Super prof, arbejde udført til tiden i super kvalitet (afslibning og oliering af terrasse)

Supergodt arbejde og meget fleksibel håndværkere som havde mulighed for at tilpasse arbejdet lige til mine ønskemål.
Vil varmt anbefale dette firma